O nama

Mojveterinar.rs je jedna od online prodavnica firme E Net United doo, a osmislili smo je sa idejom da vlasnicima kućnih ljubimaca širom Srbije pružimo kompletnu podršku u odgoju kućnih ljubimaca.

Na čelu našeg tima se nalazi dr vet. med. Aleksandar Pantić sa dugogodišnjim iskustvom kako u internoj veterinarskoj medicini, tako i u poznavanju kompletnog asortimana hrane, suplemenata, i opreme koja se može pronaći na našem tržištu, a namenjena je kućnim ljubimcima. Dakle tu smo da Vam pružimo sve usluge koje Vam mogu zatrebati ako imate kućnog ljubimca, bilo da je to pas, mačka, zeka, papagaj…

Potrudili smo se da svoj rad ne fokusiramo samo na Beograd, gde je naša firma locirana, već da obezbedimo kvalitetnu podršku i povoljne uslove za sve građane Srbije, pa su tako isporuke za porudžbine preko 15.000 dinara besplatne na teritoriji cele Srbije. Čak i kada ne budemo u situaciji da Vam pomognemo direktno, znaćemo da Vas uputimo na pravo mesto, i uradićemo sve da pomognemo Vašem ljubimcu.

mojveterinar o nama

Zašto baš mi?

BESPLATNA DOSTAVA

Na užoj teritoriji Beograda preko 4000 rsd. Van uže teritorije Beograda preko 15000 rsd.

24/7 PODRŠKA

Mi znamo koliko je važna podrška u pravom trenutku, zato smo tu za Vas 24/7.

100% original

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim i proverenim brendovima, na pravom ste mestu.

Najveći asortiman hrane za Vaše ljubimce

Kod nas možete pronaći sve što je potrebno Vašem ljubimcu. Besplatna dostava za porudžbine preko 4000 RSD. Besplatni saveti veterinara.Najveći online pet shop u Srbiji.

Saznala sam za Moj Veterinar online shop od našeg veterinara, sve reči preporuke za kvalite, brzinu dostave i više nego povoljne cene.
Milica Marković
Kupac